söndag 7 mars 2010

Rapport från mässan

Lördagen är hittills den största mässdagen, åtminstone för vår del. Mina fantastiska klasskamrater har gjort ett kanonjobb och sålt blommor, böcker, lotter och sig själva (!) för glatta livet. Hittills har vi dragit in runt 10.000 kronor till vår klasskassa och då återstår ytterligare en dag på mässan.


I torsdags, som var min mässdag, gick försäljningen jämförelsevis lite trögare om än hyfsat. Besökarna var lite försiktiga och kanske berodde det på att det var svinkallt vid vår monter. Värmesystemet hade lagt av och vi stod vid en yttervägg där vinden låg på som mest.


Riktigt populärt har vårt eget koncept, Rent-a-student, varit. För att få in lite extramedel till vår kommande studieresa till England hyr vi ut oss själva under en hel för- eller eftermiddag. Vi jobbar två och två och utför fyra timmars arbete i kundens trädgård för endast 500 kronor. Det blev en riktig hit och samtliga 20 uppdrag som vi erbjuder gick åt som smör! Intresset har varit jättestort och det verkar som att det finns långt fler intresserade än vad vi hinner med under våren. För billigt? Njae, det tycker inte vi, det är ett bra sätt för oss att komma ut och jobba och öva oss på att bemöta kunderna på ett professionellt sätt.

2 kommentarer:

  1. Vilken trevlig ide att förena nytta med nöje:) Måste ju vara kanon för människor att få proffshjälp i 4 timmar för 500 kronor. Synd att vi inte kunde träffas i går men det blir säkert en annan gång:) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera