tisdag 18 maj 2010

Nu händer det grejer i entrérabatterna!

Den senaste veckan har det verkligen varit febril aktivitet vid entrérabatterna på Norrviken. Varje ledig stund har det grävts, fixats, pysslats och byggts för att rabatterna ska bli färdiga enligt tidplanen. Eller nja, viss förskjutning blir det nog på en del håll eftersom våren kom så mycket senare än vad vi hade räknat med. Tanken var från början att alla rabatter skulle vara färdigställda nu på fredag, men än är det många växter som inte är redo att komma ut i jorden ännu.


Alla besökare kan rösta på sin favoritrabatt under sommaren. Första pris till den som har röstat på den vinnande rabatten består av en trädgårdsdesignkurs från Trädgårdsakademin. Vill du se förra årets vinnarrabatt, som skapades av Lotta Björck? Klicka här så kommer du till Helen J:s blogg.

Årets gemensamma tema är "sittplats". Det har vi löst på lite olika sätt.

Varför inte slå sig ner en stund på stubben vid brasan?

Coola stolar!
Nedan detaljbilder från min rabatt. Det vackra smidestornet har smeden Johan Hoffmann på Hoffmanns Smide i Båstad tillverkat åt mig.Fler dagsfärska glimtar från entrérabatterna. (Klicka på bilderna för att visa större format)5 kommentarer:

 1. Kul å se till sommaren hur dom blir....
  Håkan

  SvaraRadera
 2. Läckert!
  Lovar att åka ut och fota dem i sommar när de växt till sig lite. Men redan nu ser det väldigt bra ut!

  SvaraRadera
 3. Det skulle vara jättekul att åka ner till sommaren och se hur det ser ut IRL för enligt bilderna ser det mycket intressant ut:) Kul tema föresten:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Roligt, roligt! Norrviken besöker vi varje sommar - så även i år! Det skall bli kul att beskåda och rösta!/Anja

  SvaraRadera