onsdag 28 april 2010

Wiiee! Idag vill jag fira...

... att jag har haft hela 1.000 besökare sedan jag startade min blogg i februari. Jag firar med en bild på Norrvikens första blommande magnolia.

Jag ber om ursäkt för den genomgående ganska usla bildkvalitén på min blogg. Det här fotot är taget med mobilkameran enligt devisen "man tager en bild med vad man haver när tillfället inte får missas". Bättre kvalitetslös än bildlös, helt enkelt.

Tusen besökare är förstås ingenting i jämförelse med alla de populära trädgårdsbloggar som jag delvis själv följer. Många av dem har lika många besökare varje dag. Minst. Men dem är jag ödmjuk nog att inte jämföra mig med, jag tycker det är fantastiskt kul att det är så många för mig okända trädgårdsentusiaster som av olika anledningar har hittat hit och extra roligt är det att läsa alla trevliga kommentarer. På köpet har jag själv hittat många läsvärda, intressanta, inspirerande och lärande bloggar. Tack alla ni finns och för att ni delar med er av era kunskaper!

6 kommentarer:

 1. Grattis till tusen:)) vacker magnolia, här dröjer det inte länge förrän M. stellata blommar. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul att det faktiskt finns folk som vill följa ens bravader...
  Grattis till tusingen!

  SvaraRadera
 3. Hej Bianca!

  Vilken intressant blogg du har, och eftersom jag märker att du gillar det här med trädgård så har jag ett tävlings-tips.
  Nu på Granngården pågår det en bloggutmaning, där man ska skicka in sina bästa jord- och odlingstips. Tipsen publiceras på www.granngarden med en länk till din blogg.
  De tre bloggar som bidrar med de bästa tipsen vinner varsitt present kort på 1000 kronor. Vinnaren utses av en jury från Granngården.

  Maila ditt tips till: granngarden@golinharris.se, tävlingen håller på till den 11 maj 2010.

  SvaraRadera
 4. Hej Bianca!

  Såg dig i min föjarlista - vad kul och välkommen! Visst är det kul med bloggandet! Har inte heller hållit på så länge själv med det (sedan feb i år) och är redan fast.... Och så håller du på att utbilda dig till trädgårdsmästare i Båstad, lite avundsjuk jag blir..... Drömmer om att utbilda mig till trädgårdsmästare eller trädgårdsdesigner. Hittills har inte livet medgivit att det varit möjligt. Men av en slump har jag hittat en utbildning som ligger på pendlingsavstånd för mig. Har varit inne på att gå utbildningen i Båstad också....Själv bor jag i Sundsvall så det låter kanske lite väl långt bort. Men vi har faktiskt starka planer på att inom en inte allt för lång framtid flytta till Skåne, och Bjärehalvön lockar mest...

  Läste också att du 'sadlat om' från en helt annan yrkesbana - vad roligt och inspirerande det är att stöta på människor som gör sånt. Kanske mycket också för att jag själv är på väg att göra det....

  Ska bli kul att följa din blogg och din utbildning!

  Ha' det gott!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 5. Jag tycker faktiskt att bilden är riktigt vackert komponerat. Att du kanske får mer skärpa med annan utrustning - "so what" - det är ju ingen fototävling du deltar i. Dessutom är det många som visar betydligt sämre "kvalisorter" på sina bilder än den här bilden!
  Ha en go' Valborg!/Anja!

  SvaraRadera
 6. Tänk att ha ett stort, stort blommande magnoliaträd i sin trädgård.
  Fortsatt trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera