måndag 21 juni 2010

Linslusar och mediefavoriter

Den senaste tiden har det skrivits en del om Norrviken och vår utbildning. Ett antal morgon- och lokaltidningar har besökt oss och även en lokal tv-kanal har följt oss i vårt arbete. Det största intresset har medierna visat för våra entrérabatter och det har resulterat i både större och mindre reportage.

Hallandsposten ägnade nyligen ett helt mittuppslag åt entrérabatterna och där var det våra halländska klasskamrater som stod i blickfånget. Helsingborgs Dagblad och Lokaltidningen i Båstad publicerade också artiklar med fokus på våra idéträdgårdar.

I TV 4:s lokalsändningar den 17 juni handlade ett inslag om Norrvikens ovissa framtid. Dystra prognoser, men förhoppningsvis bidrar uppmärksamheten till att en lösning kommer närmare.

Och i Sydsvenskans helgbilaga fick våra entrérabatter återigen en hel del uppmärksamhet. Och där avslöjas för övrigt hemligheten bakom mina blommande purjolökar...

3 kommentarer:

 1. Vad kul att media intresserar sig för era projekt och Norrviken:) Förhoppningsvis för det något gott med sig. Nu blev jag ju väldigt nyfiken på Sydsvenskans helgbilaga:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Hej hej

  Aha är det därför jag inte hört något från dig du är på Österlen. Du har väl fått alla upg så du kan fakturera mig.

  Jag har en helsidesbild från Norrviken i AoT litet bidrag det också.
  Vilken är den rabatt? Vilket nr har den?

  hörs
  Annika

  SvaraRadera
 3. Kom på att det var kanske i sydsvenska vi hade också?? Kommer inte ihåg.
  Annika

  SvaraRadera