fredag 12 februari 2010

Bloggdebut!

Ända sedan jag påbörjade trädgårdsmästarutbildningen i höstas har jag känt ett stort behov av att dokumentera min tid på utbildningen. Första terminen vid Norrvikens Trädgårdar var helt fantastisk och jag känner mig redan lite fartblind av allt lyckorus. Genom bloggen vill jag stanna upp ett ögonblick och reflektera lite extra över den tid jag spenderar tillsammans med mina härliga klasskamrater och lärare.

En stor anledning till att jag väljer bloggen som forum för mina iakttagelser är att jag själv fick mycket inspiration att söka trädgårdsmästarutbildningen via en annan blogg, nämligen Blivande trädgårdsmästare. Det är en av eleverna i årskursen över min klass som har bloggat om utbildningen sedan starten hösten 2008. Genom hennes blogg fick jag så oerhört mycket mer information om utbildningen än vad skolan kunde erbjuda. Under våren tar Helen och hennes klasskamrater examen och därmed kommer förmodligen även hennes bloggande att övergå i en annan form. Min förhoppning är att bidra till ytterligare inspiration till dem som är sugna på att utbilda sig till trädgårdsmästare.

11 kommentarer:

 1. Mattias Månsson12 februari 2010 17:58

  Kanonfin blogg! Ska jag följa med intresse! Din klasskamrat Månsson

  SvaraRadera
 2. Jaa, verkligen en jättefin blogg Bianca.
  Jag kommer att bli en trogen läsare.

  Åsa (klasskompis)

  SvaraRadera
 3. Hej svejs! Ska bli kul att följa dig; du lever min dröm, vet du! Bloggade om norrvikens i maj faktiskt, tittade på det hööööga näsduksträdet(http://v-anotheryear.blogspot.com/2009/05/tokblomning.html)

  SvaraRadera
 4. Hej Bianca. Vad spännande det kommer bli att följa din blogg! Du e så duktig. Ser ju så fint ut.. Kram /Minelli. :-) (Laiza Minelli du vet.. )

  SvaraRadera
 5. Välkommen till bloggvärlden! Bloggandet har gett mig så otroligt mycket - hoppas det blir likadant för dig.
  Ska bli kul att följa er och era projekt i sommar - de blir säkert helt annorlunda än våra! =)
  /Helen

  SvaraRadera
 6. Jättefint, Bianca! Här kommer jag vara mycket!
  Kram!/Skagerberg

  SvaraRadera
 7. Å, vad kul med alla positiva reaktioner, tackar och niger allra ödmukast! Och Vickan, hoppas kunna inspirera dig till att "let your dream come true".

  SvaraRadera
 8. GÖTT!!!
  Kom ihåg att lägga till Flatr, så kommer du få klick från mig.

  SvaraRadera
 9. Vad härligt att se att du kan kombinera din berättarglädje med ditt drömyrke! Jag föjer dig. Många varma kramar från en annan Heléne (på Ramirent)

  SvaraRadera
 10. sanne klasskompis14 februari 2010 10:13

  Hej Bianca! Jätte kul! Fantastisk fin blogg redan, bra initiativ! Ställer så klart upp med bidrag. Kram från Sanne - också blivande trädgårdsmästare :-)

  SvaraRadera
 11. Hej där,
  Finfin blogg!!
  Jag trodde först att jag kommit till min egen blogg, färgerna var så lika;-)
  Jag önskar dig lycka till med bloggandet och stoort välkommen som följare hos mig:-))

  Ha en härligt gla da!
  Hillevissan

  SvaraRadera