söndag 14 februari 2010

Medial uppmärksamhet!

I onsdags, när vi som bäst höll på att beskära, fick vi besök av Helsingborgs Dagblad. En av våra lärare hade skickat ut ett pressmeddelande som tidningen nappade på. I pressmeddelandet berättade man att vi nu har påbörjat arbetet med att förbereda säsongens entrérabatter, en aktivitet som blev både uppskattad och uppmärksammad när förra årets elever tog sig an samma uppgift. Projektet går ut på att jag och mina 27 klasskamrater har fått var sin odlingsruta längs entréallén att förvalta och det är fritt fram för oss att planera rabatterna efter eget huvud. De enda två kriterierna vi har att rätta oss efter är att rabatterna ska vara färdigplanterade den 21 maj och att varje rabatt ska fånga upp temat "Sittplats".


HD:s reporter och fotograf följde vårt arbete under dagen och resultatet blev en helsidesartikel i torsdagens tidning. Kul med uppmärksamhet, men jag ryggar lite för att artikeln trycker så hårt på själva tävlingsmomentet. För mig ligger tjusningen och utmaningen i att få förmånen att faktiskt fronta en egen rabatt inför alla besökare till en av Sveriges vackraste trädgårdar. Det räcker långt, riktigt långt!
 

7 kommentarer:

 1. Din blogg är absolut en värdig efterträdare till min - det känns tryggt! =)
  Jag har lämnat adressen till din blogg till Catti så hon kan länka till den från Norrvikens hemsida. Så gjorde de med min förra året och det var mycket uppskattat. Men hon kollar förstås med dig först så det är ok.
  Fortsätt så här - toppenkul läsning!
  /Helen

  SvaraRadera
 2. PS: Jag har lagt en länk hit från min blogg. Hoppas det är ok....

  SvaraRadera
 3. Tack Helen, det värmer verkligen! Och det är självklart ok att du länkar. Som du ser hänvisar jag även till din blogg, lika ok hoppas jag.

  Förresten är det riktigt kul att blogga! Det är ju redan flera stycken som har hittat hit.

  Må så gott!
  /Bianca

  SvaraRadera
 4. Hej Bianca,

  hittade hit via Glädjekällen! Vad spännande att följa din blogg och din nya inriktning! Själv jobbar jag också med trädgård, på företaget MasterGarden i Stockholm.

  Ha det gott! Jag kommer åter!

  SvaraRadera
 5. Bianca - om du vill att folk ska hitta min blogg via din bör du lägga länken som en gadget i sidkolumnen. Man kan inte räkna med att folk läser bakåt och hittar länkar på det sättet (även om många gör det). Det finns en gadget som heter "Blogglista" - där kan du ju lägga upp fler som du tycker är intressanta. Till exempel "Njut i din trädgård" som också är en väldigt bra blogg! =)
  /Helen

  SvaraRadera
 6. Grattis till din nya blogg.
  Jag känner ju Helen för hon brukar hjälpa mig med min trägård.
  Vi hörs igen
  Annika

  SvaraRadera
 7. Helen, jag fattade vinken... ;-)

  Välkomna hit, "Njut i din trädgård" och Annika! Nu är det min tur att utforska era spännande bloggar. På återhörande!

  /Bianca

  SvaraRadera