torsdag 24 mars 2011

Anna-Mia lär oss så i Allers Trädgård

Gissa om jag är stolt över att min kära klasskamrat, Anna-Mia Karlsson, pryder omslaget till senaste numret av Allers Trädgård! Och inte nog med det - på hela åtta sidor får vi följa med henne in i växthuset, där hon delar med sig av sina allra bästa tips på hur man lyckas med sina frösådder.Fotocollage lånat av Görgen Persson (som även är fotografen till bilderna i tidningen)

De som besökte Norrvikens Trädgårdar i somras kanske såg Anna-Mias fina entrérabatt, "Vickans kondis", som blev en stor snackis inte minst tack vare kaffeservisen som hängde i äppelträdet. Om man kikar riktigt, riktigt noga i Allers-reportaget kan man se frösådderna av bland anant palettblad som hon senare planterade ut i sin rabatt på Norrviken.


Seså, köp senaste Allers Trädgård, läs och lär av duktiga Anna-Mia!

10 kommentarer:

 1. Kul att ha kompisar som kommer med i tidningen, jag prenumererar på den:) Tips av allehanda slag kan man aldrig få för mycket av:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Så roligt för din kamrat och för er alla som studerar till trädgårdsmästare! Har inte hunnit titta igenom alla tidningar jag fick med mig hem från mässan häromdagen, förhoppningsvis finns Allers Trädgård bland dem.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 3. Wow, vad häftigt! Lovar att vara lydig och genast skaffa tidningen;)

  Jätte, jättekul att träffas i lördags. Allt går bara så attans snabbt! Önskar sååå att vi hade haft tid att prata mer:)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vad kul det var att träffas och jag hoppas det blir mer till våren fast hemma i trädgården.
  Kul att du kom till bloggträffen.
  Visst är det ett jättefint reportage på AnnaMia!
  Kul att ha henne som granne och sin egen trädgårdsmästare.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 5. Vilken trevlig och mysig blogg du har och kul att du sadlar om till trädgårdsmästare!

  Vi på Liseberg gillar din blogg jättemycket och vill flagga för våra trädgårdsdagar som sker varje år i maj. Det är Västsveriges största trädgårdsmässa med över 100 utställare, allt från Snigelbaren till Svenssons i Lammhult. Det erbjuds kurs i blomsterbindning och pilflätning. Du får möjlighet till att prata, få inspiration och goda råd av trädgårdsexperter och passa på och njut av den färgsprakande blomsterprakten.

  Vi kommer även att arrangera ett event/bloggmingel under invigningen 6 maj dit du självklart kommer få en inbjudan men jag måste ha din mailadress. Du är välkommen att ta med dig familjen som kan få uppleva Lisebergs Nöjespark om de inte har samma intresse för trädgård som du. Liseberg ger familjen fri entré och åkpass.

  Bifogar lite information kring trädgårdsdagarna och besök gärna hemsidan: http://liseberg.se/sv/hem/Nojesparken/Tradgard-och-kultur/Tradgardsdagarna/ och vi uppskattar om vi kan bli omskrivna på din blogg.

  Har du några frågor får du mer än gärna kontakta mig och glöm inte att maila mig så att jag kan skicka inbjudan till eventet.

  Vänlig Hälsning
  Johanna, Liseberg
  johanna.olausson@liseberg.se

  SvaraRadera
 6. Kul att ses på mässan =0)
  Roligt att få fler bloggar att besöka också, kommer att titta in här fler gånger!
  Må så gott!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Hej Bianca och kul att träffa dig på bloggträffen. Själv har jag haft ett blogguppehåll under en liten skön skidsemester.
  Kul att ha fått kontakt med dig och verkligen roligt att du bloggar om ditt (kommande )yrke. Ska blir spännande att följa! Hörde faktiskt talas om din blogg redan förra året på en trädgårdsdesignkurs jag gick, där en av deltagarna hade planer på att sadla om till trädgårdsmästare.
  Hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 8. Hallå, var tog du vägen...? Saknar dig lite här ute i bloggosfären :-)
  Ha det gött!

  SvaraRadera
 9. Har upptäckt hur bra ättika är som ogräsmedel mellan plattor och hårdgjorda ytor. Speciellt 24 %-ig. Finns i mataffären i 3 dl flaskor om man vill testa, men finns i större dunkar i trädgårdsaffärer. Ekologiskt och enkelt.

  Med vänlig hälsning Pär

  SvaraRadera
 10. Nice post, things explained in details. Thank You.

  SvaraRadera